Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – Παραολυμπιακά Αθλήματα

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων Δ’, Ε΄, και Στ’ την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 επισκέφθηκαν το Β’ ΔΑΚ Κατερίνης όπου παρακολούθησαν παραολυμπιακά αθλήματα και συμμετείχαν σε παιχνίδια που σχετίζονται με κινητικές δράσεις ατόμων με αναπηρία.

Η δράση αυτή έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά απέναντι στα άτομα με αναπηρία. Τα παιδιά συνόδευσαν οι δασκάλες των Τμημάτων, ενώ την επιμέλεια και οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο κ. Δημήτρης Ανδρουλάκης, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής καθώς και η κ. Ελένη Μπέλη δασκάλα Ειδικής Αγωγής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους της Α/θμιας Εκπ/σης η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Μαριάνθη Παπαθανασίου καθώς και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Βιδάκης. Το Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Νταντάμης, Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις δράσεις, τους οργανωτές και συντελεστές της εκδήλωσης καθώς και όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Νίκος Ναχόπουλος

Σχετικά άρθρα